Béres Zoo
1975. április 29. (Birka. Ööö… izé. Bika.)

Születésemkor még tök normális gyereknek néztem ki. Persze, hogy szegény szüleimnek ne kelljen szenvedniük a zenei készségemtől, már az oviban zenei előkészítőbe járattak. Süketüljön inkább az óvónő. Azóta is a zene határozza meg az életem. Hatodikban az egész suli előtt koncerteztünk Pali barátommal, ami miatt a mai napig szégyellem magam. Nyolcadikban az én szerzeményemmel ballagott a zenei osztály. 15 évesen punk zenekart alapítottam, de ha valakinek megvannak még a felvételek, komoly pénzre zsarolhatna. Ezután kezdtünk Nyalakával a
4F-Clubba (a nagyon fiatalok kedvéért ez egy diszkó-együttes volt, egész jó. Szerintem.), ami az ő állításával szemben nem két évig létezett, csak szeretné letagadni a megelőző ötéves próbálkozást.

1999-ben kezdtem rádiózni, és több, mint 5 évig boldogítottam a Roxy közönségét hol Délutáni Show-val, hol reggeli Riadóval. Asszem, soha többet nem kelek fel reggel 4-kor :-)

2004-11-29-ével megkezdtem a legújabb (és legígéretesebb) rádióműsoromat itt, a DeeJay-n. Ki vagyok éhezve valami újra és betegre, tele vagyok ötlettel és tettvággyal! Ha jól sikerül, többé te sem hallgatsz semmi mást! :-)

Ámen.
« Vissza « Nyalaka » Forrás: www.deejay.hu