Béres Zoo, a Délutáni Show

Hogyan lehet felelősségre vonni valakit, aki beszámíthatatlan? És ami még rosszabb: kiszámíthatatlan. Így sohasem tudhatod, mire készül. Vigyázz vele: lehet, hogy harap is!

Béres Zoo, a degenerált Délutáni Show a zártosztályról, zárt ajtók mögül jelentkezik minden hétköznap délután 4-től 7-ig. Jól megzavarja az agyad, megtudhatsz belőle mindent, ami baromság és semmit, ami fontos. Mit tehetsz, hogy védekezz ellene? Kérdezd meg kezelőorvosod, gyógyszerészed! Ja, hogy nincs kezelőorvosod? Még. Várd ki a végét!

Jótékony hatása jelenleg nem ismert, mellékhatásai rettenetesek: gyors és visszafordíthatatlan, totális elhülyülés. De közben remekül szórakozol. Az is valami! És ez nem semmi!

Kapcsolj a Rádió Deejay-re hétköznap délután 4-től 7-ig, mert Béres Zoo és idióta sleppje elől úgysem menekülhetsz! Szeretetreméltó degeneráltak brigádja: a Diétás Nővér ehetetlen receptjei, napi Horrorszkóp Szabó Napóleontól a 212-esből, a hírhedt Molesztáló rémtettei, és még töménytelen hülyeség, ami lekötözi.akarom mondani, leköti minden hétköznap délutánodat!

Napi 3 óra agymenés: Béres Zoo, a Délutáni Show a Rádió Deejay-n!

Forrás: www.deejay.hu A műsorvezetőkről bővebben a
nevükre kattintva olvashatsz!